jueves, 5 de marzo de 2015

CASAL TORRENT D´EN MELIS 2015


 


Des de ben petits el món que ens envolta atrau la nostre curiositat i incentiva la nostre imaginació, fent-nos preguntes que sovint no tenen resposta.
Moltes vegades a mida que creixem, sigui per nosaltres mateixos o influenciats per altres factors externs, ens acabem posant límits a la nostre imaginació i acabem oblidant les nostres preguntes.
Aquest casal el volem dedicar a tots aquells inventors, com Leonardo Da Vinci, Albert Einstein i molts d´ altres, que han fet que el nostre planeta sigui un lloc millor per viure, gràcies a explorar en la seva imaginació i perseguir els seus somnis.
Podem estar segurs que si tenen alguna cosa en comú tots el inventors es que, malgrat sentir sovint " això no es pot fer, es impossible ", han tirat endavant els seus projectes amb il·lusió, treball i perseverança.
Per tant, en aquest casal volem incentivar la imaginació, el procés creatiu, la capacitat de poder somiar i donar respostes a les nostres preguntes, perquè més que coses impossibles hi han coses possibles.
Així doncs aquest estiu ens rebel·lem contra tots aquells que ens diuen " això no es pot fer, es impossible ", i serem capaços de donar pas als nostres somnis, saciar la nostre curiositat innata i donar respostes a les nostres preguntes.
El món només serà capaç de ser millor si nosaltres i les noves generacions comencen per imaginar i creure que això es possible.

No hay comentarios:

Publicar un comentario